Reflectiemoment

Refelectiemoment

Je zit er even door heen. Je hebt behoefte aan iemand die naar je luistert, die met je meedenkt. Je bent alles zat, je weet het gewoon even niet meer. Je gedachten draaien in kringetjes en je komt er niet uit. Er is gedoe in je leven. Het loopt niet zoals je wilt….

Voor al deze situaties kun je je aanmelden voor het reflectiemoment.

Wat is het? Een coachsessie van 1 uur. Laagdrempelig. Toepasbaar in jouw tijdschema. Resultaatgericht. Telefonisch (bijvoorbeeld terwijl je wandelt), online via Zoom, of face to face in mijn praktijkruimte in het centrum van Rotterdam.

Wat levert het op? Een helderder hoofd, meer rust, inzicht en positieve energie. Een eerste aanzet tot verbetering van je situatie.

Voor wie? Voor iedereen die wat ondersteuning in het leven kan gebruiken, die het nu soms moeilijk heeft met kleine of wat grotere uitdagingen, die een luisterend oor wil. Wanneer je ernstige psychische klachten hebt is dit niet geschikt voor je.

Wat is de investering? Voor particulieren €110,- incl. btw, voor werkgevers €150,-excl. btw. Voor de betaling krijg je een Tikkie, de factuur wordt achteraf gemaild. Je zit verder nergens aan vast, er zijn geen kleine lettertjes.

Dus: bel voor een afspraak naar 06-41426896. Zoek je wandelschoenen op en doe je oortjes in, of maak van je lunchpauze thuis een online oplaadmoment. Vandaag ga jij Sterker Verder!

COACHING BIJ BURN-OUT
COACHING DOCENTEN
VOOR WERKGEVERS
CONTACTGEGEVENS

AANGESLOTEN BIJ

VOLG MIJ VIA:

CONTACTGEGEVENS

Westersingel 44

3014 GT Rotterdam

info@sterkerverder.nl

06 4142 6896