Snel Sterker

Snel Sterker

Stel je voor: je leven is prima op orde, maar je loopt steeds ergens tegen aan. Geen levensgroot probleem, maar wel iets wat je goed aan wilt pakken. Hoe kun je dat op korte termijn voor elkaar krijgen?

Stel je voor: je hebt jezelf een doel gesteld, maar hebt wat begeleiding nodig om het te bereiken. Wie kun je daarvoor inschakelen?

Stel je voor: je loopt op je tenen of hebt het tijdelijk moeilijk. Wie kan jou dan ondersteunen?

Als je dit herkent dan is het kortlopende coachtraject Snel Sterker misschien wat voor jou!

In slechts drie coachsessies formuleren we jouw doel en werken er samen aan om dat te bereiken. Daadkrachtig, resultaatgericht, invoelend en met opgestroopte mouwen. En natuurlijk altijd met een positieve insteek. Stel je eens voor hoe goed dat voelt!

De aanpak: bel 06-41426896 voor een kennismaking. We plannen gelijk de drie coachsessies in. Deze kunnen telefonisch, online, of face-to-face plaatsvinden (bij Sterker Verder aan de Westersingel in Rotterdam).

De investering van dit korte traject bedraagt slechts €270,- voor particulieren, of €350,- excl. btw voor werkgevers en ZZP ’ers. Je betaalt vooraf en krijgt de factuur via de mail. Zo makkelijk kan het zijn!

COACHING BIJ BURN-OUT
COACHING DOCENTEN
VOOR WERKGEVERS
CONTACTGEGEVENS

AANGESLOTEN BIJ

VOLG MIJ VIA:

CONTACTGEGEVENS

Westersingel 44

3014 GT Rotterdam

info@sterkerverder.nl

06 4142 6896