Ook last van het zondagavondgevoel?

Veel mensen herkennen het gevoel van de zondagavond blues: nadenken over wat de volgende (werk)dag gaat brengen, in je hoofd alvast een to do lijst maken, je werkmail even doornemen om te zien of daar nog iets bijzonders tussen zit. De onrust groeit. Vervolgens slaap je vaak niet geweldig en dat levert ook weer stress op. Als je dan op maandag weer aan het werk gaat dan valt het eigenlijk vaak erg mee. Heb je daar nou zo tegenop gezien?

Wanneer dit gevoel beperkt blijft tot de zondagavond dan valt het inderdaad wel mee. Maar wat als je merkt dat je veel vaker piekert en je je werk niet uit je hoofd krijgt? Als je moeite hebt met relativeren en niet meer kunt genieten van wat je eerst wel leuk vond? Als je eigenlijk wel heel erg moe bent? Wanneer heb je alleen last van gezonde spanning en wanneer wordt het wel echt tijd voor actie en verandering? Dat het aantal burn-outs enorm stijgt kan niemand zijn ontgaan, maar weet jij ook hoe je er nu zelf voor staat?

Coaching helpt je om jouw spanningsklachten in kaart te brengen en daarmee kun je verder naar de volgende stap: een meer ontspannen leven. We staan zelf aan het roer van ons leven en we hebben ook allemaal zelf de middelen in huis om de kwaliteit van ons leven te verbeteren. Dat vergeten we nog wel eens maar is goed nieuws!

Sterker Verder Coaching helpt je om de kwaliteit van jouw leven te verhogen. Samen kijken we naar je stressbronnen en vooral naar: hoe nu verder? Een mooier, lichter leven leiden door gebruik te maken van je huidige capaciteiten is voor iedereen mogelijk. Ook voor jou! Met behulp van coaching kun je op zoek gaan naar de oordelen die tegen je werken. Als je vervolgens merkt welk verhaal je jezelf onbewust vertelt dan kun je dat gaan ombuigen naar een positieve, helpende gedachte. Daarmee help je jezelf wél verder en dat is wat je wil!

Overtuigingen, moet je die serieus nemen?

Het vervelende van oude overtuigingen is dat je je er vaak niet eens ervan bewust van bent dat ze er zijn. Ze liggen zo diep verborgen dat je ze niet opmerkt en het gewoon bent gaan vinden om zo te denken. Ze zijn bij je gaan horen.

Goede begeleiding nieuwe docenten lastig te realiseren

Nog een paar maanden te gaan en dat zit het schooljaar er weer op. De “transferperiode” is dan achter de rug, er is -verwacht of onverwacht- personeel weggegaan en de vacatures zijn vervuld. Tijd voor vakantie, daarna zien we wel weer….

Meer weten?

Jeanette van der Pijl

Klik dan op de button en vul het contactformulier in.