Over Sterker Verder

Wie ik ben

Mijn naam is Jeanette van der Pijl en ik wil niet “zomaar” een coach zijn, maar een heel goede coach! Om dat voor elkaar te krijgen ben ik goed opgeleid, blijf ik me bijscholen en heb ik ruime ervaring. Ik ben oprecht geïnteresseerd, luister goed en denk met je mee. Mijn belangrijkste doel is om jou te laten zien dat je beschikt over de mogelijkheden om de uitdagingen in jouw leven aan te gaan. Daar ben ik van overtuigd!

Als coach ben ik empathisch, betrokken, positief, relativerend en motiverend. Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en altijd op zoek naar hoe we ons leven zo mooi mogelijk kunnen leven. Problemen en belemmeringen krijgen we allemaal, maar hoe kunnen we daar zo goed mogelijk mee omgaan? Dat houdt me bezig en daar wil ik graag anderen mee helpen.

Na werkzaam geweest te zijn in het bedrijfsleven (o.a. in Human Resources) ben ik 16 jaar werkzaam geweest als docent Frans op een scholengemeenschap.

Daarnaast heb ik 4 jaar ervaring als coach/begeleider van onderwijspersoneel waarvoor ik een tweejarige opleiding heb gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Omdat ik mijn coaching expertise wilde vergroten heb ik een Post-HBO opleiding voor Professioneel Coach gevolgd bij de TC Academy. Ik blijf me nog regelmatig bijscholen omdat ik dat belangrijk en leuk vind. Naast alle gevolgde opleidingen heb ik een leven achter de rug dat me veel heeft geleerd, ben ik moeder van twee volwassen kinderen en heb een partner.

Ik ben NOBCO/EMCC geaccrediteerd practioner coach.

PERSONAL COACHING
COACHING BIJ BURN-OUT
VOOR WERKGEVERS
CONTACTGEGEVENS

       AANGESLOTEN BIJ

 

VOLG MIJ VIA:

CONTACTGEGEVENS

Westersingel 44

3014 GT Rotterdam

info@sterkerverder.nl

06 4142 6896