Referenties

A.:

In eerste instantie kwam ik bij Jeanette uit i.v.m. een aantal punten waar ik tegenaan liep in m’n werk. Het was heel fijn om hiermee aan de slag te gaan en samen met Jeanette tot inzicht te komen van waar ik stond en waar ik naartoe wilde. Jeanette kan goed luisteren, helpt d.m.v. gesprekken en oefeningen om tot de kern van je vraag of uitdaging te komen. Daarnaast heb ik een aantal levenslessen meegenomen o.a. op het gebied van communicatie, die zowel voor privé als voor werk van pas zullen komen.
Ik vond dat Jeanette mij goed aanvoelde en dat ze nodige ervaring in haar loopbaan heeft opgedaan om een fijne en ervaren coach te zijn!

N:

Ik vond de coaching bij Jeanette erg waardevol in deze periode van mijn leven. Zowel op privé- als op werkgebied heeft zij mij in een aantal sessies handvatten aangereikt waarmee ik weer verder kan.

Zij is een heel prettige en rustige persoon die aan de hand van een aantal methodes de juiste vragen weet te stellen waarop je kan reflecteren. 

C:

Jeanette stelt de juiste vragen om jezelf te prikkelen tot verder nadenken en om onderliggende obstakels te exploreren. Jeanette is heel betrokken en geïnteresseerd, een erg prettige coach. Ze is erg prettig in de omgang en ook duidelijk. Ik vond het een fijn traject, iedere keer kon ik zelf input leveren (onderwerp kiezen) en droeg de coach ook onderwerpen/ oefeningen aan.

R.:

Jeanette heeft mij tijdens een lang coachingstraject helpen uitgroeien tot een betere docent. Jeanette heeft dit gedaan door mij, met een open vizier, op basis van gelijkwaardigheid en een groot commitment, zelf de koers en de inhoud te laten bepalen van mijn coachingstraject. Zij heeft humor, luistert actief en stelt de juiste vragen. Ik zou Jeanette als coach bij een ieder willen aanbevelen.

N.:

Ik raad Sterker Verder coaching zeker aan!

Jeanette is een lieve, rustige vrouw die erg goed luistert en mij vrijwel meteen begrijpt. Haar manier van coaching werk voor mij heel fijn. Jeanette maakt gebruik van verschillende technieken, waardoor er altijd een oplossing is die voor mij goed werkt. De coaching vindt plaatst in een ontspannen sfeer en natuurlijk is er ruimte voor een grapje of gezellig praatje tussendoor. 

Door de coaching van Jeanette sta ik sterker in mijn schoenen en kan ik beter omgaan met situaties die ik voorheen lastig vond.

PERSONAL COACHING
COACHING BIJ BURN-OUT
VOOR WERKGEVERS
CONTACTGEGEVENS

AANGESLOTEN BIJ

VOLG MIJ VIA:

CONTACTGEGEVENS

Westersingel 44

3014 GT Rotterdam

info@sterkerverder.nl

06 4142 6896